پاورپوینت درباره اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

مطالب دیگر:
📜طرح توجیهی و کارآفرینی معدن کائولن📜طرح توجیهی و کارآفرینی بازیابی و بازیافت ضایعات پلاستیکی(PET)📜طرح توجیهی و کارآفرینی تولید چیپس میوه ای📜طرح توجیهی و کارآفرینی تولید دستکش چرمی📜طرح توجیهی و کارآفرینی تولید انواع کارتن و مقوا📜طرح توجیهی و کارآفرینی تولید قطعات ریخته گري تحت فشار آلومینیوم📜طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی آموزشگاه موسیقی📜طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس دفتر خدماتی اجاره خودرو📜طرح توجیهی و کارآفرینی تولید آبپاش کشاورزی📜طرح توجیهی و کارآفرینی تولید رنگ📜طرح توجیهی و کارآفرینی تولید بتن آماده📜دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی کارخانه تولید تیوپ آلومینیومی📜دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید و مونتاژ کولر گازی📜دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید درب چوبی پیش ساخته📜دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ظروف سفالی📜دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه📜دانلود طرح توجیهی تولید اسانس از گیاهان دارویی📜دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید بالاست مهتابی📜دانلود طرح توجیهی تولید پروفیل ام دی اف (MDF)📜دانلود طرح توجیهی تولید پودر سفید کننده
پاورپوینت درباره اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان|2046255|akt|اثرات کاربرد جوش شیرین , عمل آوری پخت نان , خمیر رسیده , تخمیر خمیر
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 27 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :



مقدمه
نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين مي گردد

تعريف نان :
نان به محصولي گفته مي شود كه از پختن خمير تخمير يافته آرد گندم بدست مي آيد و عامل ور آمدن خمير آن ، مخمر نان يعني ساكاروميسس سروزيه saccharomyces cerevisiae مي باشدو ناني كه عامل ورآمدن خمير آن معلول مواد شيميايي باشد را نمي توان نان بهداشتي مورد نظر به حساب آورد .

در گندم و آرد گندم، ماده ای به نام اسید فیتیک وجود دارد که با املاح موجود در آرد مثل آهن، روی و کلسیم ترکیب می شود و نمی گذارد این املاح جذب بدن شوند، در نتیجه باعث کمبود آهن خواهد شد.
مصرف مخمر نان با خمیر ترش باعث می شود، آنزیمی به نام فیتاز تولید شود. فیتاز باعث تجزیه ی اسید فیتیک می شود، بنابراین اسید فیتیک با املاح فوق ترکیبی ایجاد نمی کند و به این ترتیب املاح جذب می شود.


فهرست مطالب و اسلایدها:

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان

مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر

شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده

انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر

راههای جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان

قوانین و مقررات بهداشتی