پاورپوینت با موضوع اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

مطالب دیگر:
📖ترجمه مقاله کامپیوتر|تشخیص تداخلات شبکه هیبریدی و تعاونی در رایانش ابری مبتنی بر شبکه عصبی 📖کارآموزی حقوق و دستمزد (مرکز خدمات پارس الرمس)📖پاورپوینت نگارش پایه یازدهم درس سوم گسترش محتوا شخصیت 📖كارآموزي الكترونيك📖کارآموزی كنجاله (خط توليد حلوا شكري)📖کارآموزی شركت شيرآلات بهداشتي شيبه 📖کارآموزی صنایع غذایی (كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال)📖رساله کامل موزه انقلاب اسلامی 📖پاورپوینت محیط اقتصادی حسابداری📖پاورپوینت محیط برنامه نویسی📖پاورپوینت مدارک پزشکی📖پاورپوینت مدل جامع برنامه‌ريزي استراتژيک📖پاورپوینت مدل چهار سطحی کرک پاتریک📖پاورپوینت مدل سازی کسب و کار📖پاورپوینت مدل سرآمدي EFQM📖پاورپوینت مدل سرآمدی کیفیت اروپا 📖پاورپوینت مدل های ساختار سازمانی📖پاورپوینت مدل های سیستم📖پاورپوینت مدل های مختلف ناسازگاری در کودکان 📖گزارش کاربيني-کارشناسي فناوري اطلاعات-موضوع دفتر پيشخوان دولت
پاورپوینت با موضوع اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان|2046253|akt|اثرات کاربرد جوش شیرین , عمل آوری پخت نان , کیفیت نان , تخمیر خمیر
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت با موضوع اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 37 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود .

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

1- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها
2- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان
3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود در مواد غذایی مزه صابون حس می شود .
4- در اثر تخمیر سریع و کاذب خمیر در هنگام پخت ، خمیر نارس و فطیر بوده و در نتیجه ارزش غذایی لازم را ندارد .
5- نان تهیه شده با جوش شیرین علیرغم شکل ظاهرا" رسیده چون فاقد محصولات جانبی حاصل از فعالیت سلولهای مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک می باشد فاقد طعم و مزه طبیعی می باشد .

اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان

1- اثر بر دستگاه گوارش :
با توجه به اینکه فرآیند هضم در معده در محیطی اسیدی توسط اسیدکلریدریک در PH حدود 3 الی 4 صورت می گیرد وجود بازهای قوی همانند کربنات سدیم و بی کربنات سدیم ( جوش شیرین ) می تواند باعث خنثی شدن محیط معده و در نتیجه اختلال در هضم و تولید انواع سوء هاضمه در افراد مصرف کننده شود که در انتها منجر به زخم معده و گاستروآنتریت می گردد .

2- اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی :
مهمترین این فلزات کلسیم ، فسفر و آهن می باشند که دو فلز اول در ابتدای روده ها جذب می گردند این جذب در PH حدود 2 الی 7 و بعد از تبدیل شدن به کلرورفسفات اسیدکلسیم در شیره معده ، در روده ها جذب می گردند حال در اثر افزایش PH ترکیبات حاصله به حالت نامحلول در آمده جذب آنها مختل می گردد . اختلال طولانی جذب کلسیم و فسفر در نتیجه کمبود ذخائر آنها در بدن منجر به نرمی و پوکی استخوان که علائم آن بصورت راشیتیسم و همچنین فساد دندانها ظاهر می شود .

فهرست مطالب و اسلایدها:

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان

مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر

شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده

انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر

راههای جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان

قوانین و مقررات بهداشتی