پاورپوینت درباره برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

مطالب دیگر:
📌تحقیق و مقاله ای در مورد سوختگی📌نمونه تمرینات و سوالات امتحانی درس تئوری خمیری (تحلیل غیرارتجاعی) سازه ها با پاسخ های کاملا تشریحی📌پاورپوینت مفهوم فضا و تصرف در معماری و سازه📌پاورپوینت اصول و راهکارهای بهسازی سازه ای و مقاوم سازی ساختمان📌مدیتیشن قدرتمند رنگین کمان📌بررسی نمای سنگی، شیشه ای و رنگی در ساختمان📌آموزش ویدئویی کامل + جزوه تایپ شده ، رنگی و مصور فصل دوم ریاضی یازدهم تجربی ( هندسه )📌مطالعات تالار پذیرایی مراسم و رستوران📌گزارش کار آزمایشگاه الکترونیک ۱📌بررسی معماری شهر پايدار و بام سبز📌پاورپوینت شهر سبز در معماری پایدار📌تجلی مفهوم حرکت در معماری معاصر ایران ( باغ های ایرانی و خانه های سنتی )📌پاورپوینت ساختمان هایی با طراحی پایدار📌اقلیم وآب و هوای معتدل و مرطوب📌تحلیل دیاگرام اتلیه معماری مهد کودک + مکان ملاقات📌پاورپوینت بافت در طراحی داخلی📌پاورپوینت تقسیم فضایی و مقیاس ، روش ها و ابزار آن در معماری داخلی📌پاورپوینت کاربرد چوب در طراحی داخلی📌پروژه پاورپوینت معماری پایدار📌پاورپوینت ارتباط میان فضای باز و بسته و نیمه بسته
پاورپوینت درباره برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی|2046249|akt|برنامه الگويي HACCP , برای توليد بستنی , فرآيند توليد بستنی , برنامه HACCP
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 34 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

1. توصيف فرآورده:

بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد.
اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی "بستنی" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های ديگری را توليد کند بايد برنامه ديگری نيزتدوين نمايد.

2. فرآيند توليد:

اين برنامه کل فرآيند توليد "بستنی" را صرفاً تا مرحله بارگيری از کارخانه در بر ميگيرد زيرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه ميگردد احتمال اينکه درهنگام توضيح يانگهداری آلوده شود وجود ندارد


3. شناسايي و ارزيابی مخاطره ها و تعيين CCPs

جدول شناسايي و ارزيابی مخاطره در مراحل توليد بستنی در شرکت...

شناسايي CCPs با به کارگيری درخت تصميم گيري CCP در فرآيند توليد بستنی

برنامه HACCP برای توليد بستنی در شرکت...