پاورپوینت با موضوع تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

مطالب دیگر:
📖بررسی ویژگی ها و چالش های قانون نظام صنفي📖بررسی نقش و تاثیر امام خمینی (ره) در جنگ تحمیلی📖بررسی نقش و تاثیر بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)📖بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی📖بررسی نقش شعر در افزايش خلاقيت و پرورش هوش هيجاني كودكان📖بررسی جایگاه و نقش مذهب در سلامت روان📖بررسی نقش مسكن در جامعه امروزي و سياست‌هاي برنامه‌هاي دوم و سوم کشور📖بررسی نقش هنر و معماری اسلامی در مسجد جامع ورامین📖بررسی نگهداري هويج در سردخانه و درجه حرارت مطلوب و رطوبت نسبي و گردش هوا و بسته بندی📖بررسی قوه قضائيه و لزوم توجيه راي در دادگاههاي بلژيك📖پروپوزال آماده رشته مهندسی کشاورزی گرایش تکنولوژی مواد غذائی در خصوص افزایش کیفیت آرد تولیدی کارخانه📖بررسی هنر و معماري دوره اشكاني📖بررسی اجزا و ویژگی ها و نقش و تاثیر هیومیک اسید در گیاهان📖بررسی و شرح واقعه غدير خم📖پروپوزال آماده در خصوص وجه التزام در نظام حقوقی ایران📖بررسی عوامل و صفات وراثتی و تاثیر وراثت بر رفتار و فرهنگ و محیط📖بررسی اعمال حقوقي تاجر ورشكسته قبل و حین و بعد از تاريخ توقف و اعلام ورشکستگی📖بررسی تاریخچه و مفهوم وكالت آزاد و آينده خدمات حقوقي📖بررسی جایگاه وكالت دادگستري در کشور تركيه📖بررسی وكالت دادگستري در فرانسه ، حرفه اي تحت حمايت و نظارت كانون وكلا
پاورپوینت با موضوع تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی|2046248|akt|تولید و فرآوری , کنسرو گوجه فرنگی , رب گوجه فرنگی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت با موضوع تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 26 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

مقدمه

رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.

نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی ونیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ وطعم مطبوع می باشد .

رب گوجه فرنگی

موارد اولیه:

گوجه فرنگی مناسب برای تولید رب باید درشت، دارای پوست نازک توپر، بافت نرم، محتوی مواد جامد (بریکس ) بالا، رنگ قرمز تند در پوسته و گوشت، طعم و بوی مطبوع، سالم، عاری از آلودگی به کپک و آفات, بدون حفره های آبکی در داخل، بدون هسته زیاد و درشت، محتوی منو ساکارید و دی ساکارید بالا، اسیدیته پایین، مقاوم در برابر رشد کپکها باشد و هنگام برداشت باید رسیده باشد اما نه زیاد از حد. برای حمل و نقل گوجه فرنگی ظروف کوچک مناسب تر است تا از له شدن و ترک برداشتن گوجه ها جلوگیری شود.