پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات

پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات|2046242|akt|اثر افزودن فیبر رژیمی , خواص تغذیه ای محصولات غلات , فعالیت انتی اکسیدانی فیبر , ترکیبات فیبر رژیمی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 28 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات

مقدمه

محصولات غلات (نان ، بیسکویت ، کیک و کلوچه ...) از مشهورترین محصولاتی هستند که در میان تمام طبقات جامعه به طور نزدیک مصرف می شوند .

بنابراین این محصولات باید کاملا طبیعی ، با کیفیت تغذیه ای خوب وبا قیمتی که در حد توان تمام قشرهای جامعه باشد ، عرضه شود.

بیشتر محصولات غلات امروزه به عنوان منبعی برای بالابردن ارزش تغذیه ای ، جهت ایجاد تنوع به کار می روند.

فیبرهای رژیمی نقش بسیار مهمی در تغذیه ایفا می کنند.

این فیبرها شامل سلولز ، همی سلولز،لیگنین، صمغ و موسیلاژ هستند.

فیبر رژیمی تشکیل شده از فیبر رژیمی کل total dietary fiber) ) که به دسته زیر تقسیم می شوند :
1- فیبرهای محلول (SDF ) مشهورند در بالابردن فشار خون
2- فیبرهای غیر محلول (IDF ) مشهورند در کاهش خطر سرطان کولون

منابع متنوع از فیبرها جهت استفاده در غذاهای مختلف برای بالابردن محتوای فیبر آنها به دست آمده است.

این منابع شامل سبوس گندم ، جو ، جو دوسر ، برنج وذرت است

اخیرا مطالعات نشان داده استفاده از پس مانده تقطیر نارگیل به عنوان یک منبع فیبر رژیمی در آماده سازی کیک و کلوچه بدون تأثیر بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی محصول می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

فهرست مطالب و اسلایدها:

تعریف

مروری برمطالعات پیشین

اثرات مثبت افزودن فیبر به محصولات غلات

فعالیت انتی اکسیدانی فیبر

اثرات مثبت آنتی اکسیدانهای فیبر

فیبر رژیمی از آرد نارگیل

ترکیبات فیبر رژیمی و قابلیت تخمیر آرد نارگیل

اثرات فیبر آرد نارگیل بر روی Bioavalibilityمواد معدنی

اثرات فیبر پوست نارگیل درکاهش کلسترول

تأثیر افزودن فیبر غلات مختلف بر روی کیفیت بیسکویت

ارزیابی حسی