پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی

مطالب دیگر:
دانلود پاورپوینت در مورد زندگی ما و آب جلسه ششم .دانلود پاورپوینت فارسی دوم دبستان در مورد درس دوازدهم .دانلود پاورپوینت فارسی چهارم دبستان در مورد درس دوازدهم .دانلود پاورپوینت علوم ششم دبستان در مورد خیلی کوچک خیلی بزرگ .دانلود پاورپوینت در مورد علوم ششم دبستان خیلی کوچک خیلی بزرگ .دانلود پاورپوینت ریاضی پنجم دبستان در مورد تفریق عددهای اعشاری .دانلود پاورپوینت علوم پنجم دبستان در مورد کارها آسان می شود1 .دانلود پاورپوینت فارسی پنجم دبستان در مورد نقش خردمندان .دانلود پاورپوینت ریاضی چهارم دبستان مبحث : اندازه گیری زاویه .دانلود پاورپوینت ریاضی دوم دبستان مبحث : جمع و تفریق اعداد دو رقمی .دانلود پاورپوینت چگونه یک نماز دو رکعتی بخوانیم؟ .دانلود پاورپوینت فصل 7 حواس چشایی ، بویایی، لامسه .دانلود پاورپوینت در مورد قوانین و امور اجرایی در مدرسه .دانلود پاورپوینت در مورد روش مناظره .دانلود پاورپوینت در مورد روش مكاشفه اي .دانلود پاورپوینت در مورد روش گردش علمي .دانلود پاورپوینت در مورد ياد گيري تسلط ياب .دانلود پاورپوینت فصل 1 : مخلوط و جدا سازی مواد .دانلود پاورپوینت آموزش ریاضی سوم دبستان .دانلود پاورپوینت در مورد روش بارش فكري يا طو فان فكري .
پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی|2046238|akt|استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک , مخمر , صنایع غذایی , فعاليت آنزيمي مخمر , اثر فشار بالا برمیکروارگانیسمها
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 66 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی


اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر
Saccharomyces cerevisiae

چكيده

استفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است. در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ايزو استاتيك بر فعاليت متابوليكي مخمر ابتدا سويه خالص تجارتي مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150,125,100,75,50 مگاپاسكال قرار داده و يك نمونه نيز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداري گرديد .

كليه نمونه ها پس از 24 ساعت نگهداري در 4°C از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU) فعاليت آنزيمي و تغييرات ريخت شناسي ، مورد ارزيابي قرار گرفتند نتايج پس از تجزيه و تحليل آماري نشان داد كه فشار50 MPa هيچ تأ ثيري بر مخمر نداشته اما فعاليت آنزيمي مخمر تحت اثر فشار هاي 75 و 100 مگاپاسكال در مدت 10 و 15 دقيقه اعمال فشار به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش مي يابد . با اينحال تصاوير ميكرو گراف الكتروني به روش اسكن ميكروسكوپ الكتروني(SEM) حاكي از تغييرات شديد سلول تحت اثر فشار 100 MPa عليرغم افزايش فعاليت مخمر مي باشد.

ميزان فعاليت آنزيمي مخمر تحت اثر اعمال فشارهاي 125 و 150 مگاپاسكال كاهش يافته و تعداد پرگنه در واحد حجم به اندازه حداقل يك چرخه لگاريتمي كاهش نشان مي دهد كه اين اثرات مي تواند ناشي از تغييرات شديد ساختمان سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهاي 125, 100 و 150 مگاپاسكال باشد . هم چنين بررسي ريخت شناسي سلولي مخمر پس از يك ماه نگهداري در4°C نشان داد كه كليه نمو نه هاي تيمار شده با فشار تجزيه شده و ازبين رفته اند.

فهرست مطالب و اسلایدها:

اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر

مقدمه

فرآيند اعمال فشار

فعاليت آنزيمي مخمر

فرمانتوگرافي

طرح آماري

نتايج و بحث

مشاهدات با ميكروسكوپ الكتروني

فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا

تولید فشار بالا

شرح فرآیند

اثر فشار بالا برمیکروارگانیسمها

عوامل موثر بر غیر فعال شدن میکروارگانیسمها در فشار بالا