پاورپوینت درباره فراورده های تخمیری شیر

مطالب دیگر:
🔍بررسی انواع الیاف مورد استفاده در صنعت و شکست الیافها🔍بررسی نقش و اهمیت بهره وری در شبکه بانکی🔍بررسی سفته و نحوه مطالبه آن🔍بررسی نقش و اهمیت و ارزش كار در دین اسلام🔍بررسی رابطه بین محتوای کتاب کار و کتاب درسی دانش آموز🔍بررسی برنامه نویسی جنبه گرا و توسعه نرم افزاري جنبه گرا با موارد كاربري🔍بررسی متدولوژيها و مدلهاي ديد معماري مبتني بر معماري سرويس گرا و راهکارهای بهبود متدولوژيهاي مبتن🔍بررسی چارچوب زکمن و چارچوب معماري سازماني فدرال و بکارگیری نرم افزار System Architect🔍بررسی چرخه معماري نرم افزار و تلفیق چابکی و معماري نرم افزار🔍بررسی انواع استراتژیهای تطبيق سرويسها در اکوسيستمي از سرويسها🔍بررسی نقش حافظه سازماني در بهبود عملكرد سازمان و بررسی مفاهيم معماري سازماني و هستان شناسي🔍بررسی جامع کاربرد و جایگاه مدل بلوغ | توانایی (CMMI) در معماری سازمانی به همراه مثال و نمونه🔍بررسی چارچوب جامع و كامل خط توليـد سـرويسگـرا و چالشهاي خط توليد سرويسگرا🔍بررسی روش های عینیت بخشی به معماری سرویسهای غنی و ارائه راهکاری جهت پشتیبانی از ویژگیهای کیفی مع🔍بررسی انواع سرویس ها و برنامه هاي کاربردي مبتنی بر سرویس و تطبیق پذیري و چرخه حیات تطبیق و یکپ🔍بررسی همگام سازي خودكار مدل ها در معماري مدل رانه🔍بررسی انواع مدل هاي وکالتی و دسترسی مبتنی بر وکالت در معماري سرویسگرا🔍بررسی معماري سازمانی چابک و مشخصات و متدولوژي هاي چابک معماري سازمانی🔍چارچوب هاي معماري سازماني و بررسي UML از نظر قابليت پوشش به چارچوب زكمن🔍بررسی انواع شبكه هاي پتري فازي و كاربردهاي آنها
پاورپوینت درباره فراورده های تخمیری شیر|2046236|akt|فراورده های تخمیری شیر , تخمير فراورده هاي حيواني , شيرهاي تخمير شده , ماست , میکروبیولوژی کفیر
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره فراورده های تخمیری شیر هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 91 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

فراورده های تخمیری شیر

تخمير فراورده هاي حيواني

مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده
3-1 فراورده هاي تخمير شده شير
همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد استفاده قرار گيرد. تخمير اصلي اين فراورده ها تخمير لاكتيك است كه باعث انعقاد شير مي گردد.
فراورده هاي تخمير شده شير را به طور معمول به دو گروه تقسيم مي كنند: شيرهاي تخمير شده و پنيرهاي تخمير شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسي قرار مي گيرد. در توليد پنيرهاي تخمير شده به طور معمول بخشي از آب و تركيبات شير پس از انعقاد حذف مي شود.

شيرهاي تخمير شده

تاريخچه شيرهاي تخمير شده بسيار قديمي است. منشأ اصلي آنها را آسياي مركزي مي دانند. ولي به طور مطمئن هر جا كه دامداري بوده اين فراورده ها هم كم و بيش توليد مي شده اند. مهم ترين شبرهاي تخمير شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاري، شير اسيدوفيل، كفير، كوميس، اسكاير و تيت. فراورده هاي ديگري من و بيش مشابه فراورده هاي مذكور، و يا به طور كامل مشابه آنها، ولي با نام هاي ديگري، در كشورهاي مختلف نيز توليد و مصرف مي گردند.

برخي از متخصصان، شيرهاي تخمير شده را بر اساس درجه حرارت تخمير، يا به بيان ديگر، حرارت بهينه مايه هاي ميكروبي مورد استفاده در توليد آنها، به دو گروه تقسيم مي كنند

. فراورده هاي تخميرهاي گرمادوست وفراورده هاي تخميرهاي مياندوست حرارتي.

شيرهاي تخمير شده اي كه با تخميرهاي گرمادوست توليد مي شوند:

اصطلاح «گرمادوست» در اينجا در مورد تخميرها ويا مايه هايي كه برده مي شود كه حرارت بهينه آنها بين 37 تا 45 درجه سانتي گراد است و ميكروب هايي كه در اين تخميرها يا مايه هاي آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه هاي مختلف جنس هاي لاكتوباسيلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترين فراورده اين گروه، ماست است.

فهرست مطالب و اسلایدها:

تخمير فراورده هاي حيواني

شيرهاي تخمير شده

ماست

توليد مايه و نگهداري سويه هاي ميكروبي

فراورده هاي كپكي – لاكتيك

شیرهای دارویی تهیه شده با کشت مخلوط

چه كساني با كمبود پروبيوتيكها مواجهند؟

میکروبیولوژی کفیر