پاورپوینت با موضوع پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

مطالب دیگر:
ادبیات نظری و پیشینه تحقیق دانشگاه و صنعت (فصل دوم پایان نامه)تحقیق دروغگویی و علل آنادبیات نظری و پیشینه تحقیق دستگاه ایمنی و ايمونوگلوبولين ها (فصل دوم پایان نامه)ادبیات نظری تحقیق خصوصیات دوران نوجوانی و انحرافات جنسی در نوجوانان (فصل دوم )مقاله فارسی : پایگاه داده های No SQL و مقایسه آن با پایگاه داده رابطه ایادبیات نظری تحقیق دوستی و عشقهای قبل از ازدواج و بهداشت رواني زناشویی (فصل دوم )ادبیات نظری تحقیق دیدگاه های شخصیت و رشد شخصیت (فصل دوم )ادبیات نظری و پیشینه تحقیق دینداری و طلاق (فصل دوم )ادبیات نظری و پیشینه تحقیق راهبردهای شناختی و فراشناختی یادگیری (فصل دوم )ادبیات نظری و پیشینه تحقیق راهنمایی و راهنمایی قبل و بعد از انقلاب (فصل دوم پایان نامه)ادبیات نظری تحقیق ارزشیابی سهام عادی ، روش ها و تکنیک های ارزشیابی (فصل دوم)ادبیات نظری و پیشینه تحقیق دیدگاهها و نظریه های رسانه (فصل دوم پایان نامه)ادبیات نظری و پیشینه تحقیق رشد اجتماعی و فرزند پروریادبیات نظری و پیشینه تحقیق رشد و توسعه اقتصادي و آموزش فنی و حرفه ای (فصل دوم پایان نامه)ادبیات نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و ابعاد رضایت تحصیلی (فصل دوم )تحقیق : ازدواج از دیدگاه قرآنادبیات نظری و پیشینه تحقیق رضايت از ديدگاه صاحب نظران جامعه شناسی (فصل دوم )ادبیات نظری و پیشینه تحقیق رضايت از زندگی زناشويی در زنان شاغل (فصل دوم )ادبیات نظری و پیشینه تحقیق رفتار پرخطر (فصل دوم )ادبیات نظری و پیشینه تحقیق رفتار رانندگی (فصل دوم )
پاورپوینت با موضوع پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک|2046235|akt|پربیوتیک ها , فراورده های غذایی پربیوتیک , ماست های پروبیوتیک
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت با موضوع پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 21 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

ماست
در حال حاضر ، ماست مقبولترین و پرمصرف ترین فرآورده پروبیوتیک در جهان است . علت آن خواص حسی و ارزش سلامت بخش آن است .

به طور کلی ، ماست به دلیل اسیدیته بالا و (پی هاش) پایین ، محیط مناسبی برای حفظ و انتقال پروبیوتیک ها به بدن نیست و در مقابل ، پنیر و سایر فرآورده های لبنی با (پی هاش) بالاتر می توانند از نقطه نظر یاد شده مؤثر تر باشند . این موضوع به ویژه در مورد بیفیدو باکتریوم ها از اهمیت زیادی برخوردار است .

با این وجود ، همه گیر بودن مصرف ماست ، این فرآورده را به مهمترین و مرسومترین فرآورده لبنی مبدل ساخته است . از این رو تولید ماست پروبیوتیک با خواص کیفی بهینه از دیدگاه قابلیت زیستی ، مدت زمان تخمیر ، خواص حسی و ارزش اقتصادی اهمیت فراوان دارد .