پاورپوینت درباره اهمیت تجزیه و تحلیل خطر در ایمنی مواد غذایی

مطالب دیگر:
📜رمز نگاری و امضای دیجیتال:📜شبکه های بی سیم وایمکس📜۱۴۰۰ لغت کاربردی در امتحان TOFEL , IETLS📜۱۱۰۰ لغت پر کاربرد در اخبار📜پاورپوینت تولید کامپوزیت به روش لایه گذاری دستی📜تحقیق کامل کاویتاسیون و کاربردهای آن📜بانک شماره تلفن های همراه تمامی استان ها و شهرهای ایران مفت !📜ردیابی بدون خطای افراد روی نقشه📜کنترل حرفه ای تلفن با Control phone with SMS _ SMS📜آموزش باز کردن قفل پترن PATTERN گوشی اندروید📜دانلود برای اولین بار بهترین برنامه ضد اتک در بازی کلش اف کلنز_clash of clans📜آموزش کامل بازی و ترفند های جنگ قبایل یا Clash of Clans از مبتدی تا حرفه ای📜نقشه های فوق حرفه ای و محکم کلش اف کلنز _ CLASH OF CLANS📜دانلود برنامه 5,000 رازهای Clash Of Clans برای اولین بار در ایران📜ده برنامه که لول اول کلش برای حرفه ای شدن در بازی کلش آف کلنز CLASH OF CLANS استفاده کرد📜دانلود رمان ویکتوریا📜آموزش برق خودرو به زبان ساده (از مبتدی تا پیشرفته)📜فیلمنامه های ایرانی و خارجی📜تبلیغ کارآمد وبسایت📜پکیج استثنایی 6نرم افزارجذاب
پاورپوینت درباره اهمیت تجزیه و تحلیل خطر در ایمنی مواد غذایی|2046233|akt|اهمیت تجزیه و تحلیل , خطر در ایمنی مواد غذایی , کیفیت مواد غذایی , تامین پایدار مواد غذایی , الزامات کلی مواد غذائی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره اهمیت تجزیه و تحلیل خطر در ایمنی مواد غذایی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 37 اسلاید

تعداد اسلاید انگلیسی : 19 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

اهمیت تجزیه و تحلیل خطر در ایمنی مواد غذایی

ما از آنچه می خوریم، ساخته می شویم.

الزامات کلی مواد غذائی

ماده غذائی کمترین تاثیر (نامطلوب) فرآیند را تحمل کند (Minimally processed)
و کمترین آلوده کننده (Contaminant) و افزودنی (Food additive) در آن باشد و
تا آنجا که ممکن است طبیعی بماند (Keep as natural as possible).

تامین پایدار مواد غذایی:

جمعیت جهان بیش از 7 میلیارد نفر است که همه آنها دارای حق دسترسی به مواد غذایی:
الف- کافی
ب- ایمن (Safe) و
ج- مغذی هستند.

به علاوه این مواد غذایی باید
بی عیب (Wholesome) و
قابل پذیرش از سوی مصرف کنندگان(Acceptable) باشند.

مسئولیت دولت ها


حفاظت از مواد غذایی برای حفاظت از مصرف کنندگان
(Food protection for Consumer Protection)


راهکار:
تدوین و اجرای مقرارت مواد غذایی

فهرست مطالب و اسلایدها:

الزامات کلی مواد غذائی

جنبه های مختلف کیفیت مواد غذایی

تامین پایدار مواد غذایی

حفاظت از مواد غذایی برای حفاظت از مصرف کنندگان

راهکار

تدوین و اجرای مقرارت مواد غذایی

مواد ضروری

رویکرد صحیح به مقوله ایمنی یعنی

ضرورت توجه به تضمین کیفیت تامین کننده