پاورپوینت درباره چراغ راهنماي تغذيه اي (اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن)

مطالب دیگر:
📌تحقیق معماری با موضوع متال دک یا عرشه فولادی با فرمت پاور پوینت (ppt.)📌پاورپوینت درباره ی تاریخ طب 📌پاورپوینت درباره ی تاریخچه جوشکاری📌پاورپوینت درباره ی تبلیغات اینترنتی و تاثیرات آن📌تحقیق معماری با موضوع رنگ با فرمت پاور پوینت (ppt.)📌پاورپوینت در باره ی تخصيص منابع📌پاورپوینت درباره ی تدوین استراتژی های مدیریت منابع انسانی📌پاورپوینت درباره ی تسعير ارز و استاندارد حسابداري شماره 📌پاورپوینت درباره ی سلامت وبيماري📌پاورپوینت در باره ی تغذیه در زنان 60- 45 سال سالم📌پاورپوینت بررسی عوامل اقلیمی در استان همدان📌پاورپوینت بررسی نقش هندسی در معماری مساجد📌پاورپوینت و ورد يخچال📌پاورپوینت معماری سبز 4📌پاورپوینت خط زمین و آسمان ........... کلیپ و عکس های این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.📌پاورپوینت معماری دیجیتال ........... کلیپ این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.📌پاورپوینت باغ ایرانی ........... کلیپ و عکس های این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.📌دانلود نت و تبلچر آهنگ مسافر از مجید خراطها📌پاورپوینت در باره ی تغذیه گیاهان زراعی📌دانلود نت و تبلچر آهنگ کجایی از مرتضی پاشایی
پاورپوینت درباره چراغ راهنماي تغذيه اي (اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن)|2046227|akt|چراغ راهنماي تغذيه اي , نشانگرهاي رنگي , مواد غذايي جامد , مواد غذايي مايع
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان پاورپوینت درباره چراغ راهنماي تغذيه اي (اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن) هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 22 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

چراغ راهنماي تغذيه اي :
اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن

برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

نشان دادن اطلاعات مرتبط با :
ميزان نمک
چربي کل
اسيدهاي چرب ترانس
قند

چراغ راهنما به صورت برچسب روي مواد غذايي درج مي شود و از سه رنگ سبز، زرد و قرمز تشکيل شده است.
رنگ سبز نشان دهنده مفيد بودن ماده غذايي، زرد نشان دهنده اخطار و احتياط و قرمز نشان دهنده مضر بودن آن ماده غذايي است.

اهداف برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

ارتقاء اطلاعات و کمک به انتخاب مواد غذايي براي مصرف کننده
تقويت نظارت مردم بر مواد غذائی
کنترل و کاهش نامحسوس تبليغات مواد غذائی مضر
در نهايت : ارتقای سلامتی مردم و کاهش بيماری های مرتبط با غذا (بويژه بيماری های غير واگير)

نشانگرهاي رنگي

اطلاعات مرتبط با ميزان انرژي بر اساس کيلو کالري در هر سهم ماده غذايي يا در 100گرم/ ميلي ليتر مواد غذايي که سهم براي آنها تعريف نشده است.
اطلاعات مرتبط با ميزان نمک (کلريد سديم)، چربي کل، اسيدهاي چرب ترانس، قند (کل قندهاي منو و دي ساکاريد آزاد به غير از پلي اولها) بر حسب گرم در هر سهم مواد غذايي يا 100 گرم / ميلي ليتر مواد غذايي که سهم براي آنها تعريف نشده است

فهرست مطالب و اسلایدها:

برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

اهداف برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

نشانگرهاي رنگي

تعريف سهم يک ماده غذايي

مواد غذايي جامد

مواد غذايي مايع

نرم افزار طراحی شده برای تعيين چراغ راهنماي تغذيه اي